Poradna Amix CarboJet Gain 4000 g

Autor: Michal Vítek | Vloženo: 12.05.2020 000 19:01 | Témata: Poradna Amix CarboJet Gain 4000 g

Michal Vítek

Tloustnutí? či chyba

Zdravím cvičím třetí měsíc a koupil jsem si poprvé na zkoušku carbojet gain nasypu si 2 odměrky do 500ml sklenice+ mléko a piji to před,při a po tréninku tělo se rýsuje akorát mi příjde že břicho a břišní boky spíše tloustnou (nabírají tuk až je to už i pomalu vidět) kupoval sem 4kg a už to mam skoro cele dobrané tak jen co dělám špatně jestli je to tím že beru moc toho carbojetu? či se po tom nabírá moc tuk a měl bych ubrat: cvičím každý den! předem děkuji za radu a odpověď PS nejsem v tomto vůbec zkušený!! každá rada nad zlato.

  • 12. května 2020 - Oficiální zástupce obchodu AlfaFIT

    Dobrý den Michale,
    gainer obecně doporučujeme užívat v začátcích, kdy potřebujete řešit "objem"... Nyní bych doporučil s ohledem na vaše informace přejít ke kvalitnímu proteinu. Začít řešit "rýsování" ;-)
    Pokud jste kalorickou hodnotu gaineru nezapočítal do svého jídelníčku, pak ano a ostatně, to je jeden z projevů gainerů, roste "bříško". Tělo totiž přebytečnou energii ukládá...
    V případě zájmu se zastavte k nám na stránky. Rádi vám poradíme s výběrem. Dokonce u nás najdete článek na téma GAINERŮ vs. PROTEIN, kde vysvětlujeme, co kdy brát.
    Těšíme se na viděnou.
    Tomáš, váš zákaznický poradce za společnost AlfaFit

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne
    • Michal Vítek

      13. května 2020 - Michal Vítek

      bohuzel uz mam obednane tyto veci Amix CarboJet Gain 4000g ,,Explomax Omega 3,,Kevin Levrone Anabolic mass 3000g,,Prom-IN CFM Evolution 2250g,,Reflex Nutrition Nexgen Pro 90 kapslí,, takze carbojet asi nepouzivat tedy kdyz roste brisko a ty ostatni veci jsou uzitecne?? na svalstvo jsou tam i vitaminy atd.. popravde vse co tu mam napsane mam z netu od lidi co sportujou a (pry) je to dobre. potrebuju rady a trosku v tom zacit chodit abych vedel co pouzivat (ne na tlustnuti :D ) jinak mi je 28 vazim cca 70 kg vyska cca 175cm a cvicim asi tretim-ctvrtym mesicem, da se rict opravdu 5-6 dni v tydnu. tak jen co mam objednane neudelal sem osudovou chybu? predem dekuji za odpoved.


  • 12. května 2020 - Oficiální zástupce obchodu F-sport

    Dobrý den,
    holt to je Gainer a to jen 15%. Je vhodný pro mladé hardgainery (něco jako 65kg na 180cm) a bere se hlavně PO silovém tréninku a pak dopoledne mezi jídly.

    Nenapsal jste svou formu ani věk, ale pokud nabíráte, tak gainer berte už jen PO silovém tréninku, A na další dávky během dne si pořiďte propracovanější gainer s vyšším obsahem bílkovin a tím nižším obsahem sacharidů. Doporučuji Nitro-Gain: https://sacharidy-gainery.heureka.cz...
    Rozhodně je dobré stejně tak upravit stravu. První omezit jednodušší sacharidy, nejen přímo cukry, ale i těstoviny a nahradit je delší formou sacharidů.

    Ten pocit "rýsování" při tréninku je dán napumpováním. To je při tréninku správně a lze podpořit NOčkem pro tvrdší trénink: https://anabolizery-no-doplnky.heureka.cz...

    Celkově to vše můžete konzultovat online na našem webu www.F-sport.cz

    S pozdravem
    za F-sport.cz
    Martin

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne
    • Michal Vítek

      13. května 2020 - Michal Vítek

      jak sem odepisoval víše bohuzel uz mam obednane tyto veci Amix CarboJet Gain 4000g ,,Explomax Omega 3,,Kevin Levrone Anabolic mass 3000g,,Prom-IN CFM Evolution 2250g,,Reflex Nutrition Nexgen Pro 90 kapslí,,takze carbojet asi nepouzivat tedy kdyz roste brisko a ty ostatni veci jsou uzitecne?? na svalstvo jsou tam i vitaminy atd.. popravde vse co tu mam napsane mam z netu od lidi co sportujou a (pry) je to dobre. potrebuju rady a trosku v tom zacit chodit abych vedel co pouzivat (ne na tlustnuti :D ) jinak mi je 28 vazim cca 70 kg vyska cca 175cm a cvicim asi tretim-ctvrtym mesicem, da se rict opravdu 5-6 dni v tydnu. tak jen co mam objednane neudelal sem osudovou chybu? predem dekuji za odpoved.


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.