Poradna NUTREND Mass Gain 14 1000 g

Autor: | Vloženo: 14.07.2013 000 11:43 | Témata: Poradna NUTREND Mass Gain 14 1000 g

Nabrání svalové hmoty?

Dobrý den, je mi 17, měřím 169cm a mám 60kg. Potřebuju nabrat svalovou hmotu protože v poslední době jenom rýsuju, ale žádný objem :( ... Chci se zeptat jestli je tento "gainer" dobrý na nabrání svalové hmoty nebo jestli si mám koupit raději kreatin.
Děkuji, Honza

  • 14. července 2013 - Oficiální zástupce obchodu AlfaFIT

    Dobrý den,

    pro náběr svalové hmoty v době objemovky je vhodný gainer a k tomu kvalitní protein, aminokyseliny na ochranu budovaných svalů a kreatin. Kreatin spíše nasaďte v době, kdy už budete mít nějakou svalovou hmotu vypěstovanou. Z proteinů můžeme doporučit např. Nutrend Whey Core viz: http://eshop.alfafit.cz... nebo Scitec Whey Protein viz: http://eshop.alfafit.cz... a aminokyseliny BCAA zde: http://eshop.alfafit.cz...

    S pozdravem

    Tým společnosti AlfaFit s.r.o.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Honza

      14. července 2013 - Honza

      S proteinama už zkušenost mám, bral jsem to jednou denně po tréninku cca 1. měsíc, účinnost se mi nijak velká nezdála proto chci zkusit něco jiného. Také si můžu dovolit koupit jenom jednu věc (nemám dostatečně finanční zdroje na nákup proteinů, gainerů a kreatinu) ... Někde jsem se dočetl, že kreatin je hodně na nárůst hmoty a kámoši z fitka zase doporučili gainer, tak já už nevím ... Jo a cvičím cca půl roku a nabral jsem zhruba 4-5kg, což je podlě mě celkem málo :/ a také na sobě nepozoruji žádnou moc velkou změnu ..


    • AlfaFIT

      15. července 2013 - Oficiální zástupce obchodu AlfaFIT

      Pokud bychom měli doporučit z těchto tří produktů tzn. gainer, protein a kreatin jen jeden, bude to jednoznačně gainer. Proteiny můžete přijímat kvalitní stravou - mléko, vejce, maso atd., do denního limitu potřebných přijatých proteinů Vám pak dopomůže gainer - proteino-sacharidová směs.

      Sacharidy z gaineru by se hůř nahrazovali stravou, jsou navrženy tak, aby byly lehce stravitelné a efektivní. Náběr 4-5 kg za půl roku je v běžné normě, je potřeba vytrvat, dál posilujte, kvalitně se stravujte a kreatin nasaďte až po nějaké době, kdy bude markantní vzniklá svalová hmota.

      S pozdravem

      Tým společnosti AlfaFit s.r.o.


    • Honza

      15. července 2013 - Honza

      Děkuji moc za rady.
      Honza.


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.