Poradna NUTREND Mass Gain 14 1000 g

Autor: Anonym | Vloženo: 23.07.2013 000 09:48 | Témata: Poradna NUTREND Mass Gain 14 1000 g

Anonym

Je vhodný i pro mě?

Dobrý den, chci se zeptat, jestli je gainer vhodný i pro mě. Jsem holka, 164 cm, 46 kg. Potřebuju přibrat a samozřejmě chci svaly. Posiluju víceméně každý den. Bohužel nemám čas ani finance na posilku. Cvičím cca půl hodiny, i víc, posiluju vlastní vahou, prostě takové ty holčičí cvičení, podle videí a aplikací. Samozřejmě se snažím upravovat i jídelníček a zvyšovat příjem bílkovin. Vím, že moje cvičení není žádný zázrak (ale snad lepší než nic, za dva měsíce jsem přibrala kilo =)), proto nevím, jestli je pro mě gainer vhodný.

  • 23. července 2013 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Dobrý den,

    jsem překvapen odpověďmi mých kolegů přede mnou. Jeden radí gainer hodinu před spaním, druhý doporučuje tribulus, nebo doplňky výživy pro hubnutí, ačkoliv ve vašem dotazu jasně stojí, že chcete přibrat. Možná si kolegové nedokáží s dotazem poradit proto, že není zcela běžné, aby dívka chtěla nabrat svalovou hmotu. 99% žen totiž chce především zhubnout a uchylují se proto často k hladovění a jiným drastickým dietám. Pokud chcete přibrat, nejdůležitější pro vás bude kvalitní strava s vyváženým poměrem sacharidů, bílkovin a tuků. Pokud ji dodržujete, můžete si pomoci gainerem, který doporučuji užívat 1x - 2x denně, přičemž jedna z dávek by měla přijít ihned po tréninku, druhá dávka nejlépe v dopoledních hodinách, buďto mezi jídly, nebo jako doplněk snídaně či svačiny. Gainer před spaním opravdu není příliš vhodný - ano, přibrala byste, ale hodně na tucích.

    Prosím případné odpovědi na [email protected], zde už dále odpovědi nečtu.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (7)
    • Ne
  • 23. července 2013 - Oficiální zástupce obchodu AlfaFIT

    Dobrý den,

    pro přesnou informaci by bylo dobré vědět ještě Váš věk. Všeobecně užívání doplňků sportovní výživy má smysl u dospívajících v případě pravidelného tréninku a zvýšené fyzické zátěži. Pak je dobré se o vhodnosti užívání poradit se sportovním trenérem. Je lepší při dospívání spíše vhodně upravit jídelníček, jak píšete, zvýšit příjem živin, hlavně bílkovin a sacharidů (ne cukrů), myšleno např. přílohy jako těstoviny, brambory apod. Nasadit vhodné cvičení, také dostatek spánku. Ze suplementů bychom mohli doporučit např. proteinové tyčinky Excelent viz: http://eshop.alfafit.cz...

    S pozdravem

    Tým společnosti AlfaFit s.r.o.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (2)
    • Ne (2)
    • Anonymní uživatel

      23. července 2013 - Anonymní uživatel

      No, dospívání už mám bohužel za sebou =). Je mi 22 let a problémy s váhou mám odjakživa, nikdy se nepřišlo na žádný problém.
      Dostatek spánku mám - spím více jak 8 hodin. Těstoviny, brambory i rýži jím často. Samozřejmě také maso, kuřecí, vepřové... Jako vhodné cvičení mi bylo doporučeno posilování, jakékoliv.
      Samozřejmě nechci být hora svalů, ale potřebuju zvýšit váhu a chtěla bych být hezky vyrýsovaná, proto přemýšlím o doplňcích, které by mi s váhou i růstem svalové hmoty pomohly.


    • AlfaFIT

      23. července 2013 - AlfaFIT

      V tom případě můžete gainer bez problémů nasadit. Obsahuje vyvážené množství proteinů a sacharidů, mohl by pomoci hlavně při nabírání na váze. Doporučené dávkování je 40 g gaineru na 200 - 250 ml vody nebo mléka (u Vás doporučujeme do mléka) 2x denně - cca 20 min. po posilování a druhá dávka cca hodinu před spaním.

      S pozdravem

      Tým společnosti AlfaFit s.r.o.


    • Anonymní uživatel

      23. července 2013 - Anonymní uživatel

      Super, děkuju moc za radu =).


  • 23. července 2013 - Oficiální zástupce obchodu Sportnutrition

    Ano, základ je vyvážená základní strava, kterou můžete doplnit o sacharidově-proteinovým přípravkem jako je např. Mass gain 14 od Nutrendu, je vhodný i pro juniorské sportovce či ženy. To, že cvičíte s vlastní váhou je OK, samozřejmě trénink musí být přizpůsoben Vaší individuálním schopnostem i cílům společně s regenerací.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (2)
    • Ne (2)

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.