Poradna NUTREND Mass Gain 14 1000 g

Autor: | Vloženo: 14.05.2014 000 01:09 | Témata: Poradna NUTREND Mass Gain 14 1000 g

Co brát po tréninku

Dobrý den, chtěl bych se zeptat co brát po tréninku. Od února mám po tréninku vždy protein, ale v nyní se v diskuzích na internetu dovídám, ze by byl platnejsi gainer s kreatinem, je to pravda? Je protein vlastně zbytečný? Jde mi především o nárůst svalové hmoty.

Děkuji za odpověď

  • 14. května 2014 - Oficiální zástupce obchodu F-sport

    Dobrý den,

    skoro ano, po tréninku svaly potřebuji první dostatek energie ze sacharidů, pokud jim dodáte jen bílkoviny, tělo tyto drahé bílkoviny začne těžce měnit na spalitelnou formu. Lepší je tedy drink s vyváženým poměrem bílkovin a sacharidů - většinou 20tka gainer.

    Mé doporučení, jak si složit nejlépe doplňky výživy pro nárůst svalové hmoty, i s vysvětlením CO brát, JAK brát a PROČ to tak brát je zde:
    http://www.f-sport.cz...
    Doporučeni je seřazeno od nejdůležitějšího (nahoře) až po to nejméně důležité (dole). Nakupuje se tedy shora dolu, kam až Vám stačí rozpočet.

    Jak se dělají velké svaly je popsáno zde:
    http://www.f-sport.cz...

    Pro doladění dalších detailů, odstranění skrytých chyb a případné dotazy je nejlepší využit diskuse, kde Vám poradím já nebo některý zkušený moderátor: http://www.f-sport.cz/bb/index.php
    Při dlouhodobější spolupráci se vždy odhalí i veškeré drobné chyby, které Vám podrážejí nohy.

    přeji pěkný den
    za www.f-sport.cz
    Martin

    Ps. Další dotazy dávejte prosím do diskuse- zde už to dále nečtu: http://www.f-sport.cz/bb/index.php

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
  • 14. května 2014 - Oficiální zástupce obchodu AlfaFIT

    Dobrý den,

    proteiny se doporučuje doplňovat v průběhu celého dne - rozdělit do několika dávek dle konkrétního návodu, též záleží na Vašem denním příjmu bílkovin ze stravy, o tento příjem byste doplnění proteinem snížil. Ve stravě však musí jít o bílkoviny kvalitní. Poslední dávka proteinu by měla přijít před spaním, svaly se budují hlavně ve spánku.

    Po tréninku je třeba doplnit předně energii, tady poslouží gainer - dodá větší množství sacharidů a menší bílkovin, kreatin je též vhodný doplněk. Pouze v případě, že byste měl nadváhu, bylo by třeba být s gainerem opatrný zvlášť ve večerních hodinách.

    Tým společnosti AlfaFit s.r.o.
    www.alfafit.cz

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.