Nejnovější recenze ze sekce Gainery
- Velké množství
- Dobrá cena
Chutný a návykový
To je přesně ten gainer co jsem potřeboval.
- Chuť, hustota,výborná rozpustnost, nárust kvalitní hmotnosti.
Reflex Nutrition One Stop Xtreme 4350 g
Anonym
Přidáno: 14. listopadu 2024
(naposledy upraveno 14. listopadu 2024)
- Kvalita obsahu
- Chuť (jahoda) není chemická
- Nejhorší odměrka na světě
V podstatě to, co člověk od produktu čeká - zdravé složení a zasytí.
Já to používám párkrát týdně při odchodu z kanceláře - nesežeru toho doma tolik, co obvykle. Navíc nemusím některé vitamíny dohánět jinak a protein se tělu vždycky hodí. Tzn. nejsem asi první spotřebitel, který by mohl někoho napadnout, ale je to pro mě neskutečně užitečné. Poznámka pro podobné spotřebitele - prášek má tendenci utíkat úplně všude a na černých kalhotách je fakt vidět, tak v kanclu opatrně s manipulací.
Chuť jahoda je v pohodě, takový milkshake, není to chemické. Akorát ta sladkost už je trochu na hraně.
Velké mínus je odporná odměrka - musel jsem si jí vyhrabat, špatně se s ní manipuluje a navíc je velká přesně tak, aby se nedala přímo použít absolutně k ničemu. Jako jediné pozitivní na ní je, že je přiložena a i to je diskutabilní, zda to je vlastně výhoda.
Srovnání s podobnými produkty nemám, jako zapřísáhlému neposilovačí produkt používám postupem popsaným výše a je mi celkem jedno, jestli něco někde jinde má o 0,5g proteinu více.
Opakovaný nákup, splňuje moje požadavky, mohu doporučit.
Dobrá kvalita i cena.
Kvalitní produkt
- Zatím zkouším,chut skvělá,složení super
- Dobre rozpustne
- Geiner top
- kvalitni produkt za dobrou cenu
- velka spotreba (1 davka 280g)
- Super poměr sacharidy/bílkoviny
- další přidané látky
Verze GOLD byla ještě o level výš, ale již se bohužel nevyrábí.
- Našlapaný gainer, výborná kávová chuť
Malá cena
- snad dobrý produkt podle složení přípravku,ale zatím jsem ho ještě nevyskoušel
- Po tréninku plní co má