Poradna WEIDER Mega Mass 4000 7000 g

Autor: | Vloženo: 02.04.2013 000 22:08 | Témata: Poradna WEIDER Mega Mass 4000 7000 g

Začátečník - dávkování

Dobrý den. Jsem úplný začátečník a byl mi doporučen tento Grainer. Mám 181cm, 83-85kg a po těle standartní podkožní tuk kterého se chci zbavit a nabrat svalovou hmotu. Tak mě zajímá jaké dávkování by jste mi doporučili a jestli to opravdu působí tak jakou mám představu (zbavím se tuku a vytvořím přijatelné tělo se svalem - nevyrísované). Děkuji za podrobnou odpověď. Luke

  • 3. dubna 2013 - Oficiální zástupce obchodu Sportnutrition

    Hned na začátek nutno říci, že je docela "problematické" nabírat hmotu a zároveň
    hubnout!! Lze jenom tzv vyrýsovat hmotu- svalstvo, které tělo má, tím že se
    odhodí tuk, co ho zakrývá. Proč více zde v mém článku:
    http://www.sportnutrition2.cz.... základem úspěchu je vyvážená běžná strava s dostatkem všech žiin, tvrdý trénink a pak doplňky. Gainer používejte především po tréninku, pro doplnění energie (svalového glykogenu) a mrkněte také na proteinové doplňky nebo aminokyseliny - sdroj bílkovin - stavebních látek.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (2)
    • Ne
    • Luke

      3. dubna 2013 - Luke

      Já jsem právě za 7měsíců zhubl cca 18kilo. Takže víceméně na mě zůstala taková pneumatika u pasu. Cvičím doma každý druhý den a přemýšlím že si tento výrobek koupím. Když to budu brát každý druhý den po tréninku, bude to mít nějaký účinek? Pomůže mi to odbourat tu "pneumatiku" u pasu? A dostane tělo víc svalový vzhled? Děkuji.


    • Sportnutrition

      3. dubna 2013 - Oficiální zástupce obchodu Sportnutrition

      nemohu takto posoudit,ale pokud jste dosáhl již takového pokroku, tak setrvejte v snažení, v poctivém tréninku a dodržování pečlivé stravy, výsledky se dostaví. Doladění nedostatků je však už náročnější na preciznost v dietě a tréninku, než shodit nadbytečné kila.


    • Luke

      3. dubna 2013 - Luke

      strava : rýže, těstoviny, zelenina, brambory, tmavé pečivo, jogurty atd... nic tučného jsme neměl ani nepamatuji. Proto mě zajímá jestli se můžu spolehnout na to že mi výrobek pomůže doladit nedostatky a ze zbytkového tuku nabrat viditelný sval. Při tréninku jedu dokud mi síly co mam stačí a i tak se snažím ze sebe dostat ještě víc.


    • Sportnutrition

      3. dubna 2013 - Oficiální zástupce obchodu Sportnutrition

      zařaďte ho ale pouze po tréninku, ať moc nenavýšíte příjem energie se sacharidů přes den. Jinak pak dejte na svačinu protein cca 70-80%. hodně zdaru.


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.